Mijn moestuin heeft eindelijk een eigen naam

Gepubliceerd: zondag 24 april 2022 Afdrukken E-mailadres

Inmiddels ben ik zo’n drie jaar trotse eigenaar van tuin 36 op volkstuincomplex Passart de Wieër. Een fijne plek van maar liefst 150 m2. Mijn groene oase met allerlei groentes, fruit, bloemen en mijn twee kassen. Maar het bleef nog altijd 'tuin 36' of 'het tuintje met de rode kas'. Hoog tijd om daar verandering in te brengen met een eigen gepersonaliseerd naambordje.

Met een eigen naambord krijgt mijn moestuin eindelijk een eigen naam. En het is een ontzettend leuke aanvulling in de tuin. Over de naam hoefde ik niet lang na te denken. Dit moest natuurlijk 'Mijn Moestuin, Mijn Passie' zijn. Hetzelfde als mijn social media kanalen en blog. Nu is het helemaal compleet met mijn eigen gepersonaliseerde naambord.

Het bord is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is UV- en krasbestendig. Ideaal dus om buiten op te hangen, maar ook geschikt voor gebruik binnenshuis. Met het handige ophangsysteem is het bord te monteren aan bijvoorbeeld een muur. Zelf heb ik gekozen om het bord te monteren aan de paal waar het schaduwdoek aan hangt, zodat iedereen het bord kan zien zodra ze het pad naar mijn tuin oplopen.

Naambordje 1Naambordje 3

Momenteel is mijn moestuin langzaam maar zeker weer groen aan het worden, maar als het straks zomer is zal het bordje omgeven worden door groentes, fruit en mooie bloemen. Een aanzicht waar ik nu al naar uit kijk!

Wil jij ook een bordje met naam voor jouw tuin, garage of loungeplek? Bij Fotocadeau kun je erg gemakkelijk een bordje laten maken. Veel plezier!

Plaats reactie

Heb jij ook een passie voor moestuinieren? Laat het me weten! ðŸ“©

info@mijnmoestuinmijnpassie.nl