Voorbereidingen en nog meer voorbereidingen

Gepubliceerd: donderdag 19 maart 2020

Na een lange periode van regen was het dit weekend eindelijk heerlijk weer! Het zonnetje scheen en het was een prima temperatuur om in de tuin te werken. Bij mij kriebelde het ook ontzettend om weer lekker aan de slag te gaan. Diverse klusjes en voorbereidingen in de volkstuin en hobby kas hebben mij dit weekend goed beziggehouden.

BLOG3 1BLOG3 2

In deze tijd van onrust was ik daar ook echt aan toe. Veel evenementen en bijeenkomsten werden afgelast en dat gaf mij extra ruimte om te ontsnappen aan alle hectiek. Heerlijk om me even terug te trekken in de tuin, mijn eigen groene oase.

Zonnetje, biertje, klusjes… voor mij een perfect weekend!

Nu dat er een aantal kleine klusjes zijn opgelost staan er nog een aantal wat grotere taken op de planning. Zo wil ik een aantal nieuwe paden gaan leggen, wil ik een kastje gaan maken voor in de hobby kas en moet er veel omgespit worden. Maar gelukkig is dat met zo’n heerlijk weer geen straf!

 

Samen met ACD ga ik dit avontuur in 2020 aan. Wil je ook een serre of kas aanschaffen?

Neem een kijkje bij www.acd.eu of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.