DIY: Je eigen pannenkoekenplant stekken

Gepubliceerd: woensdag 03 juli 2019
Pannenkoekenplant stekken

Wie kent dit leuke plantje niet? Al een lange tijd een hele populaire plant die je overal voorbij ziet komen: de pannenkoekenplant. Naar mijn mening onmisbaar in ieder interieur! Na 1 jaar heeft mijn moederplant voor het eerst kleine babyplantjes gemaakt. Een mooi moment dus om een blog te schrijven over hoe je een pannenkoekenplant kunt stekken.

Lees meer...

DIY: Zaadjes winnen uit bieslookbloemen

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019
Bieslookbloem

Je eigen bieslook kunnen oogsten en mooie paarse bieslookbloemen die schitteren in je moestuin, wie wilt dat nou niet? Persoonlijk vind ik dit een van de mooiste bloemen in mijn tuin, maar hoe zorg je er nou voor dat je volgend jaar weer een mooie bos bieslook in je moestuin hebt?

Lees meer...

DIY: Een pallet gebruiken als aardbeienrek

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019
Aardbeienplantje

Benodigdheden: Oude pallets en een creatieve bui. Met pallets kun je heel veel leuke dingen creëren voor in de tuin en ook nog eens op een duurzame manier. Een zonnige dag is perfect voor het maken van een moestuinrek voor bijvoorbeeld kruiden of aardbeien. Zelf had ik het idee gekregen om van twee oude pallets een aardbeienrek te maken, maar hoe doe je dat nou?

Lees meer...

DIY: Een handige drinkbak voor kippen

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018
Kippen

Officieel een hittegolf deze zomer in Nederland.. Vandaag is het hier zelfs 37 graden! Naast dat je voor jezelf wat verkoeling op zoekt, moet je dit ook voor je huisdieren doen. Creëer een schaduwplek en zorg voor voldoende water.

Lees meer...

Heb jij ook een passie voor moestuinieren? Laat het me weten! 📩

info@mijnmoestuinmijnpassie.nl